Tjenester

Fjerning av plagiat

Fjern enkelt alle spor av plagiat med hjelp fra våre akademiske redaktører
Akademisk etisk forsvarlig

Om tjenesten

Two column image

Plag er en pioner innen eliminering av plagiat. Vi har utviklet en nøyaktig og etisk tilnærming til fjerning av plagiat fra skriftlig arbeid. Vårt team av trente redaktører går nøye gjennom alle deler av teksten som er flagget som mulig plagiat. De sørger for at alt sitert innhold blir korrekt referert, og at eventuelle nødvendige omformuleringer blir gjort. Ved hjelp av våre dyktige redaktører kan alle typer skriftlige arbeider passere selv de strengeste plagiatkontroller, inkludert de som utføres av universitetene for hovedoppgaver.

support
24-timers støtte
privacy
Komplett personvern
balance
Akademisk etisk forsvarlig
experience
Erfarne redaktører
Seks trinn for eliminering av plagiat

Prosessen

Plagiatkontroll

Teamet vårt begynner prosessen med å sjekke dokumentet grundig for plagiat. Vi sørger for at dokumentet sjekkes mot alle databaser, og vi har også mulighet for å foreta en dypere sjekk. Vi sørger for kvalitet i alle ledd for å sikre de beste resultatene.

1.
Innledende vurdering av dokumentet

Dessverre kan noen dokumenter ha så høy likhetsverdi at de ikke kan redigeres, ettersom de ikke inneholder noe originalt innhold.

2.
Redaktørtilpasning

Tildeling av den mest egnede redaktøren er et avgjørende trinn i prosessen vår, ettersom det sikrer at dokumentet ditt blir gjennomgått av en ekspert på det aktuelle området. Vi er nøye med å velge en redaktør med lang erfaring for å sikre en best mulig gjennomgang.

3.
Redigering

Vi følger strenge standarder for redigering og etikk når vi gjennomgår og redigerer dokumentet ditt. Teamet vårt følger etablerte retningslinjer for å sikre omfattende redigering og for å opprettholde de høyeste standarder for etisk oppførsel, spesielt når det gjelder fjerning av plagiat.

4.
Plagiatkontroll

Det utføres en plagiatkontroll for å sikre at det ikke finnes noen potensielle tilfeller av plagiat.

5.
Overføring til kunde og endringer

Vår strenge kvalitetskontroll sikrer optimale resultater og høy kundetilfredshet i alle ledd av prosessen.

6.
Redaktører

Matchingsprosess for redaktører

Two column image

Som en samarbeidsplattform for undervisere og studenter engasjerer vi professorer og høyt utdannede studenter som redaktører.

Vi legger stor vekt på å velge ut og lære opp redaktørene våre, som er svært dyktige til å eliminere plagiat i henhold til våre nøye utarbeidede standarder, metoder og beste praksis. Vår strukturerte arbeidsflyt gjør det mulig for oss å opprettholde den høyeste servicekvaliteten og levere bestillingene dine innen tidsfristen.

Vi har etablert tre standarder og retningslinjer som alle våre redaktører må følge:

 • Profesjonell redaktør standardDenne standarden fastsetter de kunnskapene og ferdighetene som kreves for å være en profesjonell redaktør.
 • Standard for redigering Denne standarden angir beste praksis for levering av tjenester til våre kunder.
 • Akademisk redigering standardDenne standarden angir metoder og praksiser som er avgjørende for etisk håndtering av akademisk skriving.
Tidsbesparende

Hvorfor fjerning av plagiat?

Two column image
Mangel på tid Det kan være at du har jobb eller andre forpliktelser som gjør at du ikke har tid til å fullføre oppgaven.
Mangel på inspirasjon Når du har brukt mye tid på innholdet, kan det være vanskelig å finne akkurat de ordene du trenger.
Fristen nærmer segDu har snart en tidsfrist, og oppgaven din må leveres innen kort tid.
Streng spesifikasjonDu ønsker rett og slett ikke å fordype deg i noe du ikke kommer til å ha bruk for senere i livet. Riktig sitering kan være et av disse temaene.
Dårlige tidligere tiltakNoen selskaper og private redaktører mangler en streng metodisk tilnærming, og arbeidet deres må gjøres om.
Mangel på støtte fra veilederen din Det er ikke sikkert at veilederen din er i stand til å gi deg tydelige forklaringer på reglene for sitering.
Behov for resultater av høy kvalitet Du ønsker å lage en særdeles godt utformet oppgave og søker eksperthjelp for å nå dette målet.
Ekspertise

Garantert profesjonalitet

Two column image

Det profesjonelle arbeidet som utføres av våre redaktører, gjør det mulig for deg å bestå kontrollen som utføres av universitetsprogrammene.

Ekspertteamet vårt bruker toppmoderne programvare utstyrt med svært effektive anti-plagiat databaser for å sikre at vi leverer helt unike tekster. Dette eliminerer alle bekymringer for de som benytter seg av våre tjenester, slik at de kan konsentrere seg om eksamen med full trygghet.

Det profesjonelle teamet tar seg av dokumentet ditt ved å fjerne plagiat, slette problematisk tekst, sette inn sitater eller omskrive enkelte deler på en autentisk måte.

Det er verdt å merke seg at teamets arbeid fullføres på betydelig kortere tid enn det som kreves for manuell korrigering av plagiat, og resultatene er garantert.

Hvordan begynne?

Kom i gang på få minutter: Begynn å bruke tjenesten for eliminering av plagiat helt enkelt

 1. Registrer deg
 2. Last opp oppgaven din
 3. Sjekk oppgaven din med grundig kontroll og vitenskapelige databaser aktivert
 4. Vent til kontrollen er fullført, og bestill tjenesten.
How to start
Ukorrekte referanser
speech bubble tail
Plagiatkontroll

Omfattende databaser

Two column image

Vi sørger alltid for et høyt faglig nivå, og oppgaver som redigeres av oss, består likhetskontrollen som utføres av universitetets egne program for tekstlikhet.

Vi har den største databasen med vitenskapelige artikler, så tjenesten vår fungerer utmerket uansett hvilken programvare for plagiatforebygging universitetet ditt bruker, enten det er Compilatio, Turnitin eller Tesilink.

Hvor raskt får jeg resultatet?

Vi sørger for å levere tjenesten for fjerning av plagiat innen den gitte fristen.

For hastesaker tilbyr vi en "last-minute"-tjeneste som garanterer levering innen 24 timer. Flere redaktører vil jobbe med oppgaven din for å sikre rask levering. Ta kontakt med oss for å høre om denne tjenesten er tilgjengelig.

Konfidensialitet garantert

Komplett konfidensialitet

Two column image

Vi forstår at det er svært viktig å beskytte personvernet ditt. Vi garanterer total konfidensialitet for alle plagiatfjerningstjenester vi tilbyr. Vårt team av eksperter er opptatt av å behandle all kundeinformasjon med største diskresjon, og vi følger strenge sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysningene dine oppbevares trygt og sikkert. Vi deler ingen informasjon om dine dokumenter eller din identitet med tredjeparter. Redaktørene våre signerer strenge taushetserklæringer som sikrer at dine arbeids- og personopplysninger til enhver tid forblir konfidensielle. Vi tar også alle forholdsregler for å beskytte systemene våre mot uautorisert tilgang, slik at dokumentene og dataene dine er beskyttet mot eventuelle brudd. Vi er opptatt av å gi kundene våre en trygg og sikker opplevelse, og vår totale konfidensialitetsgaranti sikrer at du kan stole på at vi holder informasjonen din privat.

Effektive metoder

Hvordan fjerner vi plagiat?

Two column image

Generelt finnes det fire hovedmetoder for å fjerne plagiat fra en avhandling:

 • Sletting av problematiske seksjoner
 • Legge til manglende kildehenvisninger
 • Skrive om problematiske avsnitt på riktig måte
 • Korrigere feilaktige siteringer

I de fleste tilfeller brukes disse metodene samtidig, for eksempel omformulering og tilføying av manglende sitater.

Vi garanterer alltid høyeste tilfredshet med vårt arbeid med fjerning av plagiat. Vår erfaring gjør oss i stand til å tilby en trygg og helt anonym tjeneste.

Pris

Hvor mye koster det?

Tidsfrist

14 dager

7 dager

3 dager
48 timer s

Pris per side

Fra € 10.95

Fra € 12.95 (standard pris)

Fra € 15.95

Fra € 19.45

En side regnes som 250 ord med tilsvarende tekst.

Hva er den tillatte likhetsprosenten?

Likheter i teksten regnes noen ganger som plagiat, selv om dette ikke alltid er tilfelle. Til tross for dette er det fortsatt mange lærere som bruker denne metoden. De fleste professorer godkjenner en oppgave som har mindre enn 10 % likhet. I andre tilfeller må du imidlertid følge retningslinjene nedenfor.

< 10 %

Lav

Generelt vil de fleste professorer godta en oppgave med mindre enn 10 % likhet.

10 %

Medium

Det er sannsynlig at du vil bli bedt om å redigere oppgaven din.

10-15 %

Høy

Du vil bli bedt om å redigere dokumentet eller til og med la være å sende det inn.

15-20 %

Veldig høy

Du vil sannsynligvis ikke få lov til å sende inn oppgaven.

25 %

Uakseptabel

Det er svært lite sannsynlig at en professor vil godta oppgaven din.

Verktøy i aksjon

Eksempel

Initial example

Innledende dokument

Edited example

Redigert dokument

Interessert i denne tjenesten?

hat