For studenter

Skriv fremragende oppgaver ved hjelp av verktøyet vårt

Vi oppdager ikke bare plagiat i oppgaven din, vi tilbyr også hjelp fra våre dyktige redaktører til å løse eventuelle problemer.
StudentWindowDesktop
Gratis plagiatkontroll
speech bubble tail
Gratis kontroll i sanntid
speech bubble tail
Detaljert plagiatkontroll
speech bubble tail
Likhetsrapport
speech bubble tail
Sitat
speech bubble tail
Kontroll i sanntid
speech bubble tail
Trustpilot
Uten kostnad

Plagiatkontroll

Two column image

Vi skiller oss fra andre plagiatkontrollører ved at vi tilbyr en gratis første plagiatkontroll. Hos oss kan du enkelt evaluere scanningsresultatene før du bestemmer deg for om du vil investere i en omfattende rapport. I motsetning til mange andre, prioriterer vi din brukertilfredshet og sørger for åpenhet i prosessen.

Teknologi

Gratis kontroll i sanntid

Two column image

Denne funksjonen har vist seg å være svært verdifull, ettersom den gjør det mulig for brukerne å sammenligne dokumentene sine med nylig publiserte artikler, noe som sikrer at arbeidet er relevant og originalt.

Systemet vårt er utviklet for å oppdage likheter med artikler som er publisert så nylig som for 10 minutter siden på kjente nettsteder. Dette sikrer at brukerne effektivt kan identifisere eventuelle likheter med nylig publisert innhold, noe som muliggjør grundig plagiatkontroll og sikrer integriteten til arbeidet.

Hopp over køen

Prioritert kontrollering

Two column image

Denne funksjonen gjør det mulig å gå utenom eller hoppe over køen og gå direkte fremst, noe som effektivt reduserer ventetiden.

Dokumentverifisering er en ressurskrevende prosess som kan ta lang tid å gjennomføre. Med denne tjenesten har du imidlertid fordelen av å slippe å stå i kø. Ved å benytte deg av denne funksjonen kan du unngå den vanlige ventetiden, noe som gir en raskere og mer hensiktsmessig dokumentkontroll.

Databaser

Database med vitenskapelige artikler

Two column image

Vår database med vitenskapelige artikler er en unik database med mer enn 80 millioner vitenskapelige artikler fra de mest populære akademiske forlagene. Hvis du aktiverer denne funksjonen, kan du sammenligne arbeidet ditt med innholdet fra en rekke anerkjente forlag som Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram og flere andre.

Gjennom vårt samarbeid med CORE tilbyr vi sømløs tilgang til en stor samling forskningsartikler fra en rekke Open Access-dataleverandører. Disse leverandørene inkluderer databaser og tidsskrifter, noe som sikrer et omfattende og mangfoldig utvalg av vitenskapelig innhold. Med denne tilgangen kan du enkelt utforske millioner av forskningsartikler, noe som gjør det enklere for deg å fordype deg i akademiske problemstillinger og øke kunnskapen din på ulike områder.

Informasjon er viktig

Fullstendig sjekk

Two column image

Funksjonen for utvidet plagiatkontroll inkluderer et omfattende søk i søkemotorenes databaser. Ved å velge dette alternativet kan du få en mer presis og nøyaktig plagiatvurdering av dokumentet ditt. Denne grundige gjennomgangen sikrer en omfattende analyse som gjør det mulig å identifisere potensielle likheter og gir en mer pålitelig vurdering av originaliteten i arbeidet ditt.

Hvis du velger en detaljert plagiatkontroll, får du betydelig mer utfyllende informasjon enn ved en vanlig kontroll. Den grundige analysen gir deg en rekke detaljerte opplysninger som kan bidra til å styrke integriteten og originaliteten i arbeidet ditt. Det er viktig å merke seg at det kan ta litt lenger tid å fullføre en detaljert kontroll på grunn av den omfattende prosessen. Det er imidlertid vel verdt ventetiden for deg som ønsker en grundig og omfattende evaluering av dokumentets originalitet.

Detaljer utgjør en forskjell

Detaljert rapport

Two column image

Med en detaljert rapport får du muligheten til å undersøke originalkildene til de markerte likhetene i dokumentet på en grundig måte. Denne omfattende rapporten inneholder mer enn bare samsvar, og inkluderer omformulerte avsnitt, kildehenvisninger og eventuelle tilfeller av uriktig sitering. Ved å gi deg denne utfyllende informasjonen gjør den detaljerte rapporten deg i stand til å evaluere arbeidet ditt på en effektiv måte og gjøre de nødvendige endringene for å forbedre integriteten og nøyaktigheten i oppgaven. Den er et verdifullt hjelpemiddel for å forbedre kvaliteten på det du skriver og sikre at dokumentet ditt oppfyller de strengeste kravene.

4.2/5
Poengsum for støtte
1 M
Brukere i året
1.6 M
Opplastninger i året
129
Støttede språk
Kundevurderinger

Det er hva folk sier om oss

Next arrow button
Mihajlo Susnjar

13. februar 2024

rating
den var god. elsker den. anbefales til neste gang
Marie Hjeltnes

7. februar 2024

rating
Den virker, bare å bruke
Merethe Olstad Sylte

13. desember 2023

rating
funker fjell, sjekker alle mine innsendinger, både arbeidskrav og eksamener.
Jan Terje Krognes

21. november 2023

rating
Enkelt å forstå, og gir bra tilbakemeldinger.
Lili Coelho Lőcsei

13. oktober 2023

rating
jeg likte at den var rask og effektiv! Var fint at dette også er sett på som en troverdig og mye brukt nettside.
Eline-Christin Hansen-Kruse

3. mai 2023

rating
Flott, riktig, kjekt å ha, nøyaktig vurdering av tekst.
Kristine Sundt-Hansen

29. mars 2023

rating
Godt program, jeg var veldig fornøyd med dette tilbudet takk for det og skal absolutt brukes igjen
Intisar Morgan

8. februar 2023

rating
liker denne, vedlig bra, lett å bruke. anbefalt
Arian Tawazooh

1. desember 2022

rating
bra opplegg, for oss studneter. det å vite om man har plagiat er hjemsom og letter på stresaet
Issa Aldarwish

2. mai 2022

rating
Veldig bra tjeneste! håper alle får nytte det på en bra måte.
Bjørn Strand

29. mars 2022

rating
Jeg syns det er veldig bra. Siden jeg er en elev så bruker jeg Plagramme veldig mye for å sjekke om jeg har plaigert noe på mine skoleoppgaver for det kan skje vleidg ofte når man ikke sjekker
Next arrow button

Skriv fremragende oppgaver ved hjelp av verktøyet vårt

thesis
Plagiatkontroll
speech bubble tail