Vår historie

Grunnlag

Plag inviterer studenter og lærere til å oppnå de beste akademiske resultatene uten å være redde for å eksperimentere. Å mislykkes er en prosess der man prøver og utvikler seg, mens å lykkes er det endelige målet og det ønskede resultatet. Vi skaper et sted som oppfordrer deg til å gjøre ditt beste og lover gode resultater.
About header illustration
Vår historie

Grunnlag

Two column image

Plag ble etablert i 2011 og er en anerkjent global plattform for forebygging av plagiat. Verktøyet vårt er til nytte for både studenter som ønsker å forbedre arbeidet sitt, og lærere som har som mål å fremme akademisk integritet og etikk.

Vi er i bruk i mer enn 120 land og fokuserer på å tilby tekstrelaterte tjenester, spesielt gjenkjenning av tekstlikhet (plagiatkontroll).

Teknologien bak Plag er nøye utviklet for å støtte flere språk, noe som gjør det til verdens første reelle flerspråklige verktøy for gjenkjenning av plagiat. Med denne avanserte kapasiteten er vi stolte av å kunne tilby dedikerte tjenester for plagiatkontroll til enkeltpersoner over hele verden. Uansett hvor du befinner deg eller hvilket språk innholdet ditt er skrevet på, er plattformen vår utstyrt for å dekke dine behov og sikre nøyaktig og pålitelig plagiatkontroll.

Vår kjerne

Teknologi og research

Two column image

Selskapet investerer kontinuerlig i utvikling av nye teknologier og forbedring av eksisterende systemer. I tillegg til å tilby verdens første virkelig flerspråklige verktøy for gjenkjenning av plagiat, samarbeider vi med universiteter for å hele tiden utvikle og forbedre verktøyene og tjenestene våre.

La oss perfeksjonere oppgaven din sammen

document
Flerspråklig
speech bubble tail
Kunstig intelligens teknologi
speech bubble tail
4.5 hos Trustpilot
speech bubble tail