Tjenester

Plagiatkontroll

Vi er en anerkjent internasjonal plattform for plagiatkontroll, og bruker verdens første reelle flerspråklige verktøy for avdekking av plagiat.
Rapport vindu

Utforsk funksjoner

Likhetspoeng

Hver rapport inneholder en likhetsverdi som angir graden av likhet som er oppdaget i dokumentet. Denne poengsummen beregnes ved å dividere antall samsvarende ord med det totale antallet ord i dokumentet. Hvis dokumentet ditt for eksempel består av 1000 ord og likhetsverdien er 21 %, betyr det at det finnes 210 samsvarende ord i dokumentet. Dette gir en klar forståelse av omfanget av likheter som er identifisert under analysen.

Vit hvordan

Det som gjør Plag unik

Two column image

Tilgang hvor som helst, når som helst, så lenge du har en internettforbindelse. Vi gir deg de nyeste funksjonene og den nyeste funksjonaliteten.

  • Flerspråklig gjenkjenning på 129 språk Selv om dokumentet ditt er skrevet på flere språk, har vårt flerspråklige system ingen problemer med å oppdage plagiat. Algoritmene våre fungerer utmerket med et bredt spekter av skriftsystemer, inkludert gresk, latin, arabisk, arameisk, kyrillisk, georgisk, armensk, brahmisk skrift, Ge'ez-skrift, kinesiske tegn og derivater (inkludert japansk, koreansk og vietnamesisk) samt hebraisk.
  • Formater undefined
  • Database av offentlige kilder Databasen over offentlige kilder består av alle offentlig tilgjengelige dokumenter som finnes på internett og arkiverte nettsteder. Dette inkluderer bøker, tidsskrifter, leksika, tidsskrifter, magasiner, blogginnlegg, aviser og annet åpent tilgjengelig innhold. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere kan vi finne dokumenter som nylig har dukket opp på nettet.
  • Database av akademiske artikler I tillegg til den åpne databasen, har du mulighet til å sjekke filer mot vår database med akademiske artikler, som består av mer enn 80 millioner vitenskapelige artikler fra de mest anerkjente akademiske forlagene.
  • CORE database CORE gir enkel tilgang til millioner av forskningsartikler samlet fra tusenvis av Open Access-dataleverandører, som arkiver og tidsskrifter. CORE gir tilgang til 98 173 656 fritt lesbare forskningsartikler i fulltekst, hvorav 29 218 877 tekster er tilgjengelig direkte hos dem.

Interessert i denne tjenesten?

hat