Om

Hyggelig å hilse på deg

Selskapet

Plag.no er den globale leverandøren av tjenesten som avslører plagiering, og som betjener kunder fra mer enn 90 land over hele verden. Vårt firma er fokusert på å tilby tekstrelaterte tjenester, spesielt relatert til likhetsdeteksjon og plagieringskontroll. Plag.no utvikler sin teknologi fra et flerspråklig perspektiv. Dette gjør at vi kan tilby dedikerte tjenester for påvisning av plagiat for kunder i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Litauen, Latvia og andre land.

Plag.no ble etablert i 2011. Det eies av LLC Lingua intellegens og ligger i den fantastiske sentraleuropeiske byen Vilnius, hovedstaden i Litauen.

Om plagieringsselskapet
Plagiatteknologi og forskning

Teknologi og forskning

Selskapet investerer stadig i etableringen av nye tekstteknologier og forbedring av eksisterende. Vi er stolte av å presentere verdens første virkelig flerspråklige verktøy for å påvise plagiering, som vi skapte mens vi jobbet i et multinasjonalt miljø. Plag.no samarbeider med universiteter for å kontinuerlig skape og forbedre sine tekst- og plagieringsverktøy og -tjenester. Hvis du har spørsmål eller partnerskapsforslag, vennligst fyll ut kontaktskjemaet nedenfor.


contact info